Transmisie Ford

Nici o componenta a motorului nu este mai importanta ca transmisia, fiind responsabila pentru schimbarea vitezei si gestionarea cuplului de care masina are nevoie pentru a transmite putere rotilor.

La Nord Garage service auto Otopeni, la 5 minute de Bucuresti, expertii nostri vor rezolva orice problema pe care automobilul tau ar putea sa le intampine la sistemul de transmisie si agrenare, oferind reparatii si inlocuire ambreiaj, inlocuit planetara, inlocuit diferential si reparatii cutie viteze. Pentru aceste defectiuni si multe altele vino la Nord Garage service auto Otopeni si bucura-te de reparatii la cele mai mici tarife.

Cateva simptome care arata defectiuni la sistemul de transmisie si angrenare sunt: blocarea cutiei de viteze, dificultati la schimbarea vitezei, zgomot la schimbarea vitezei, miros de ulei ars.

Tabel preturi

Transmisie Ford Fiesta Focus Mondeo
Inlocuit kit ambreiaj 659 lei 659 lei 759 lei
Inlocuit burduf planetara 139 lei 139 lei 169 lei
Inlocuit planetara 199 lei 199 lei 229 lei
Inlocuit rulment intermediar 219 lei 219 lei 249 lei
Inlocuit tampon cutie viteze 119 lei 119 lei 149 lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.