Cum stii ca ai ajuns cu masina la un service auto serios?

Ori de cate ori ajungi cu masina intr-un service auto pentru revizii sau pentru a rezolva defectiunile, cu siguranta ai avut si surprize si de aceea iti explicam cum iti poti da seama ca esti in locul potrivit, astfel incat sa eviti neplacerile ulterioare.

Cum arata acel service auto in care ai ajuns

Un service auto care se respecta si este de incredere va avea o sigla vizibila si nu va avea acele elemente care sa iti atraga atentia, reprezentate de sageti imense si panouri cu un text urias. De asemenea, modul in care arata spatiul de lucru este un indicativ clar al faptului ca cei din interior sunt profesionisti sau nu. in cazul in care interiorul este foarte bine ingrijit iar personalul poarta echipamente speciale de lucru, sunt doua semne care iti idica faptul ca persoanele din interior respecta clientii si sunt profesioniste. Un service unde mecanicii lucreaza doar in dezorganizare si haos cu siguranta nu merita incredere.

Afisarea preturilor la vedere

Un service auto de calitate va afisa preturile pentru reparatii la vedere, modul in care sunt calculate facturile si un numar de telefon pentru OCP. Lipsa informatiilor face ca service-ul sa fie pasibil de sanctiuni, deci iti vei da seama ca ai ajuns intr-un loc care functioneaza pe baza regulilor daca toate aceste informatii sunt la vedere.

Service-ul auto trebuie sa functioneze legal

Pentru ca un service sa functioneze legal, trebuie sa fie inregistrat, omologat si acreditat RAR. Poti sa aflii foarte simplu si usor aceasta informatie direct de pe site-ul RAR pentru a sti daca service-ul in care vei merge este acreditat si care sunt serviciile oferite. Un service auto multimarca autorizat si de incredere este Nordgarage.ro

Service auto | WLC Rent a Car | Nordgarage.ro

Service auto

Service-ul respecta ora programarilor

Cu siguranta ai sunat la service pentru programare si ti s-a transmis o ora. Un service auto de calitate va respecta clientii si timpul acestora. Toate intarzierile care pot aparea sunt comunicate in cel mai scurt timp soferului, astfel incat acesta sa aiba posibilitatea de a reprograma vizita atunci cand nu mai poate ajunge la noua ora sau sa isi modifice programul in sensul acesta. Atunci cand tu ai ajuns la ora programata si esti lasat sa astepti, acesta poate fi un semn ca este momentul sa mergi in alt service.

Daca tii cont de toate aceste informatii, nu ai cum sa dai gres si vei ajunge cu siguranta la un service de calitate.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/girl-car-service-photoshoot-346231/