Diagnoza auto

Nu stii ce e in neregula cu masina ta? Atunci hai sa o punem pe tester! Rapid si eficient. Tehnologia de varf si tehnicienii Nord Garage sunt tot ce ai nevoie pentru a indentifica problema.

Serviciul de diagnoza auto presupune verificarea computerizata a tuturor sistemelor electrice si electronice ale masinii. Pretul de diagnoza auto este unul mic si ne arata exact unde este localizata defectiunea automobilului, evitand astfel reparatii inutile, timp pierdut si bani aruncati pe fereastra. De asemenea eventualele erori ale ECU pot fi sterse cu aceasta ocazie.

Cel mai sigur si rapid mod de a depista defectiunile masinii este tester-ul auto. Specialistii Nord Garage iti stau la dispozitie pentru a diagnostica masina GRATUIT.

Tabel preturi

Diagnoza auto Dacia Alta Marca SUV/Autoutilitara
Diagnoza computerizata 150 lei de la 200 lei de la 200 lei
Regenerare filtru particule 150 lei de la 250 lei  de la 250 lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.