Motor Alta Marca

Fiecare motor are nevoi diferite in functie de kilometri, stil de condus si intretinere. La Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de Bucuresti tehnicienii experimentati vor face ca motorul masinii tale sa ruleze la performante maxime. Vino si convinge-te de profesionalismul Nord Garage!

Masinile moderne vin echipate cu sistem de diagnosticare incorporat care monitorizeaza emisiile de carbon. Acesta detecteaza astfel cu precizie totul de la o scurgere de combustibil pana la o problema la catalizator. O lumina aprinsa in bord este semnul ca masina trebuie dusa cat mai rapid la un service auto si diagnosticata. La Nord auto service auto Otopeni acoperim urmatoarele reparatii la motor: inlocuit kit distributie si pompa apa, inlocuit curea accesorii, inlocuit semering distrubutie, inlocuit chiulasa, inlocuit turbina, inlocuit EGR, reparatie completa motor si nu numai. Vino si beneficiaza de profesionalismul Nord Garage la preturi minime.

In timpul efectuarii unor lucrari de reparatie ale unei piese de motor trebuie sa se studieze intreg ansamblul pentru a depista eventualele degradari ale altor componente cauzate de defectiunea initiala.

Tabel preturi

Motor Alta Marca Tarif
Inlocuit kit distributie – fara demontare ansamblu fata 299+ lei
Inlocuit kit distributie – cu demontare ansamblu fata 349+ lei
Inlocuit kit distributie + pompa apa – fara demontare ansamblu fata 329+ lei
Inlocuit kit distributie + pompa apa – cu demontare ansamblu fata 369+ lei
Inlocuit curea accesorii – fara demonare ansamblu fata 49+ lei
Inlocuit curea accesorii – cu demontare ansamblu fata 69+ lei
Inlocuit kit accesorii – fara demontare ansamblu fata 79+ lei
Inlocuit kit accesorii – cu demontare ansamblu fata 89+ lei
Inlocuit semering distributie 299+ lei
Inlocuit garnitura chiulasa fara planare 249+ lei
Inlocuit garnitura capac supape 49+ lei
Inlocuit baie ulei 79+ lei
Inlocuit tampon motor 49+ lei
Inlocuit turbina 199+ lei
Inlocuit EGR 79+ lei
Curatat supapa EGR + accesorii 149+ lei
Reparatie completa motor 799+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.