Motor Ford

Fiecare motor are nevoi diferite in functie de kilometri, stil de condus si intretinere. La Nord Garage service auto Bucuresti tehnicienii experimentati vor face ca motorul masinii tale sa ruleze la performante maxime. Vino si convinge-te de profesionalismul Nord Garage!

Masinile moderne vin echipate cu sistem de diagnosticare incorporat care monitorizeaza emisiile de carbon. Acesta detecteaza astfel cu precizie totul de la o scurgere de combustibil pana la o problema la catalizator. O lumina aprinsa in bord este semnul ca masina trebuie dusa cat mai rapid la un service auto si diagnosticata. La Nord auto service auto Baneasa acoperim urmatoarele reparatii la motor: inlocuit kit distributie si pompa apa, inlocuit curea accesorii, inlocuit semering distrubutie, inlocuit chiulasa, inlocuit turbina, inlocuit EGR, reparatie completa motor si nu numai. Vino si beneficiaza de profesionalismul Nord Garage la preturi minime.

In timpul efectuarii unor lucrari de reparatie ale unei piese de motor trebuie sa se studieze intreg ansamblul pentru a depista eventualele degradari ale altor componente cauzate de defectiunea initiala.

Tabel preturi

Motor Ford Fiesta Focus Mondeo Alta
Inlocuit kit distributie + pompa apa – curea dintata
 349lei 409 lei       – 329+ lei
Inlocuit curea accesorii 49 lei 59 lei 249+ lei 49+ lei
Inlocuit kit accesorii 79 lei 119 lei 249+ lei 79+ lei
Inlocuit garnitura capac tacheti
49+ lei 69+ lei 89+ lei 49+ lei
Inlocuit baie ulei 79+lei 119 lei 199+ lei 79+ lei
Inlocuit tampon motor 69 lei 69 lei 99+ lei 49+ lei
Inlocuit turbina 299 lei 399 lei 499+ lei 199+ lei
Inlocuit EGR 189+ lei 249 lei 129+ lei 79+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.