Motor Ford

Fiecare motor are nevoi diferite in functie de kilometri, stil de condus si intretinere. La Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de  Bucuresti tehnicienii experimentati vor face ca motorul masinii tale sa ruleze la performante maxime. Vino si convinge-te de profesionalismul Nord Garage!

Masinile moderne vin echipate cu sistem de diagnosticare incorporat care monitorizeaza emisiile de carbon. Acesta detecteaza astfel cu precizie totul de la o scurgere de combustibil pana la o problema la catalizator. O lumina aprinsa in bord este semnul ca masina trebuie dusa cat mai rapid la un service auto si diagnosticata. La Nord auto service auto Otopeni acoperim urmatoarele reparatii la motor: inlocuit kit distributie si pompa apa, inlocuit curea accesorii, inlocuit semering distrubutie, inlocuit chiulasa, inlocuit turbina, inlocuit EGR, reparatie completa motor si nu numai. Vino si beneficiaza de profesionalismul Nord Garage la preturi minime.

In timpul efectuarii unor lucrari de reparatie ale unei piese de motor trebuie sa se studieze intreg ansamblul pentru a depista eventualele degradari ale altor componente cauzate de defectiunea initiala.

Tabel preturi

Motor Ford Fiesta Focus Mondeo
Inlocuit kit distributie + pompa apa – curea dintata
 559lei 599 lei       –
Inlocuit curea accesorii 69 lei 89 lei 249+ lei
Inlocuit kit accesorii 199 lei 199 lei 249+ lei
Inlocuit garnitura capac tacheti
89lei+ 89lei+ 89 lei+
Inlocuit baie ulei 189lei+ 189lei+ 229lei+
Inlocuit tampon motor 69 lei 69 lei 99lei
Inlocuit turbina 599 lei 699 lei 699+ lei
Inlocuit EGR 189lei+ 249 lei+ 249lei+

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.