Revizii Alta Marca

Fiecare producator auto recomanda revizia autoturismului la un anumit numar de kilometri. Totusi, drumurile din Romania tind sa forteze mai mult articulatiile si piesele masinii.

De aceea noi recomandam ca reviziile sa se faca inainte de termenul dat de producator. De asemenea recomandam efectuarea unei inspectii inainte de plecarea in concediu sau efectuarea unei calatorii lungi.

Reviziile auto includ: schimbul de ulei, de aer si de polen, verificarea (schimbarea) bateriei si a elementelor electrice, diagnoza auto, verificarea consumabilelor si schimbarea acestora daca e cazul, verificarea sistemului de evacuare (toba, catalizator, filtre evacuare), verificarea tinutei de drum, echilibrarea rotilor si verificarea anvelopelor, schimbarea acestora daca este cazul, verificarea amortizoarelor si a suspensiilor.

Datorita starii proaste a drumurilor din Romania, recomandam ca cel putin o data la 2 luni sa verificati masina amanuntit intr-un service autorizat si deasemenea sa efectuati reviziile chiar cu 2000-3000 km inainte de recomandarile producatorului.

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.