Transmisie Opel

Nici o componenta a motorului nu este mai importanta ca transmisia, fiind responsabila pentru schimbarea vitezei si gestionarea cuplului de care masina are nevoie pentru a transmite putere rotilor.

La Nord Garage service auto Bucuresti expertii nostri vor rezolva orice problema pe care automobilul tau ar putea sa le intampine la sistemul de transmisie si agrenare, oferind reparatii si inlocuire ambreiaj, inlocuit planetara, inlocuit diferential si reparatii cutie viteze. Pentru aceste defectiuni si multe altele vino la Nord Garage service auto Bucuresti si bucura-te de reparatii la cele mai mici tarife.

Cateva simptome care arata defectiuni la sistemul de transmisie si angrenare sunt: blocarea cutiei de viteze, dificultati la schimbarea vitezei, zgomot la schimbarea vitezei, miros de ulei ars.

Tabel preturi

Transmisie Opel Corsa Astra Insignia Alta
Inlocuit kit ambreiaj 439 lei 559 lei 659 lei 299+ lei
Inlocuit kit ambreiaj + volanta 539 lei 649 lei 759 lei 329+ lei
Inlocuit cap planetara 119 lei 139 lei 149 lei 99+ lei
Inlocuit rulment intermediar     –  lei 159 lei 159 lei 89+ lei
Inlocuit tampon cutie viteze 79 lei 129 lei 129 lei 79+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.