Evacuare Volkswagen

Sistemul de evacuare este compus din toate conductele si componentele ce ghideaza gazele de evacuare produse in urma procesului de ardere.

La Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de Bucuresti oferim servicii reparatii evacuare cum ar fi: inlocuit toba finala, inlocuit toba intermediata, inlocuit catalizator in functie de necesitatile masinii reparate. Oricare din aceste componente poate afecta totul de la consum la nivelul de poluare. Este un sistem complex pe care profesionistii nostri te vor ajuta sa il mentii la parametrii normali. Vino acum la Nord auto service auto Otopeni si bucura-te de calitate premium la preturi scazute.

Sistemul de evacuare nu este facut doar pentru a reduce zgomotul, ci si pentru a reduce numarul de noxe pe care masina le emite.

Tabel preturi

Evacuare Volkswagen Polo Golf Passat
Inlocuit toba finala
159 lei 159 lei 159 lei
Inlocuit toba intermediara
159 lei 159 lei 159 lei
Inlocuit catalizator 219lei+ 239lei+ 239lei+

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.