Sistem de franare Volkswagen

Pentru a descrie in cateva cuvinte sistemul de franare, acesta este cel care face masina sa se opreasca, fiind unul dintre cele mai importante elemente de siguranta pentru tine si pasagerii masinii tale.

De la frana pe disc si cea de mana la frana hidraulica si sistemul antiblocare roti(ABS), tehnicienii nostri stiu totul despre sistemul de franare, oferind reparatii pentru orice masina indiferent de model sau an de fabricatie. Stii ca ai o problema atunci cand lumina din bord semnalizeaza probleme la ABS, cand lumina din bord este rosie, indicand o problema serioasa, atunci cand frana de pedala nu tine ferm sau atunci cand auzi un zgomot constant la franare. De fiecare data cand automobilul tau are aceste simptome vino la Nord auto service auto Otopeni. Expertii nostri vor rezolva problemele la cele mai mici tarife din Bucuresti.

Intretinerea corecta si la timp a sistemului de franare este o operatie obligatorie oricarui posesor de autovehicul. Nord Garage iti pune la dispozitie echipament profesional si personal calificat.

Tabel preturi

Sistem de franare Volkswagen Polo Golf Passat
Inlocuit placute frana / punte 119 lei 119 lei 119 lei
Inlocuit discuri + placute / punte 159 lei 159 lei 179 lei
Inlocuit saboti frana 219 lei – lei – lei
Inlocuit tamburi frana 119 lei – lei – lei
Inlocuit etier frana 99 lei 99 lei 99 lei
Inlocuit cilindru receptor frana 89 lei
Inlocuit cablu frana de mana 189lei 189 lei 199 lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.