Transmisie Dacia

Nici o componenta a motorului nu este mai importanta ca transmisia, fiind responsabila pentru schimbarea vitezei si gestionarea cuplului de care masina are nevoie pentru a transmite putere rotilor.

La Nord Garage service auto Bucuresti expertii nostri vor rezolva orice problema pe care automobilul tau ar putea sa le intampine la sistemul de transmisie si agrenare, oferind reparatii si inlocuire ambreiaj, inlocuit planetara, inlocuit diferential si reparatii cutie viteze. Pentru aceste defectiuni si multe altele vino la Nord Garage service auto Bucuresti si bucura-te de reparatii la cele mai mici tarife.

Cateva simptome care arata defectiuni la sistemul de transmisie si angrenare sunt: blocarea cutiei de viteze, dificultati la schimbarea vitezei, zgomot la schimbarea vitezei, miros de ulei ars.

Tabel preturi

Motor Dacia Sandero
Logan
MCV
Lodgi
Duster Alta
Inlocuit kit ambreiaj 349lei+ 349 lei+ 459 lei+ 299+ lei
Inlocuit planetara 109 lei 109 lei 239 lei 99+ lei
Inlocuit flansa cardan           –        – 129 lei 79+ lei
Inlocuit diferential           –         – 399 lei 249+ lei
Inlocuit tampon cutie viteze 109 lei 109 lei 129 lei 79+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.