Evacuare Dacia

Sistemul de evacuare este compus din toate conductele si componentele ce ghideaza gazele de evacuare produse in urma procesului de ardere.

La Nord Garage service auto Bucuresti oferim servicii reparatii evacuare cum ar fi: inlocuit toba finala, inlocuit toba intermediata, inlocuit catalizator in functie de necesitatile masinii reparate. Oricare din aceste componente poate afecta totul de la consum la nivelul de poluare. Este un sistem complex pe care profesionistii nostri te vor ajuta sa il mentii la parametrii normali. Vino acum la Nord auto service auto Baneasa si bucura-te de calitate premium la preturi scazute.

Sistemul de evacuare nu este facut doar pentru a reduce zgomotul, ci si pentru a reduce numarul de noxe pe care masina le emite.

Tabel preturi

Evacuare Dacia Sandero
Logan
MCV
Lodgi
Duster Alta
Inlocuit toba finala
149 lei 149 lei 149 lei 49+ lei
Inlocuit toba intermediara
119 lei 119 lei 139 lei 119+ lei
Inlocuit catalizator 179 lei+ 179 lei+ 179 lei+ 179+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.