Tinichigerie

Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de Bucuresti este aici sa te ajute. Stim ca implicarea intr-un accident este o experienta neplacuta, traumatizanta. Nu te stresa. Noi te asiguram ca masina ta va arata exact ca inainte de coliziune.

Executam indreptarea elementelor de caroserie folosind cat mai putin sudura pentru a nu afecta calitatea metalului. Folosim apartura tehnologica de ultima generatie pentru interventii la structura metalica a masinii si, atunci cand este neaparat nevoie, numai sudura in argon. La Nord auto tehnicienii nostri isi vor da silinta ca automobilul sa arate, sa functioneze si sa prezinte aceeasi siguranta ca inainte de accident. Ai siguranta celor mai bune servicii de tinichigerie la cele mai mici preturi din Bucuresti.

Tinichigeria se efectueaza numai cu materiale de calitate premium. La Nord Garage specialistii in tinichigerie vor face ca masina ta sa arate ca noua.

Tabel preturi

Tinichigerie Dacia Alta Marca SUV/Autoutilitara
Vopsit / element – materiale premium 550-650 lei 550-700 lei 600-850 lei
Tinichigerie / piesa materiale premium 100 lei/ora 140 lei/ora 160 lei/ora
Vopsit si tinichigerie integrala materiale premium 6500+ lei 8000+ lei 10000+ lei
Polish faruri materiale premium/buc 80 lei 100 lei 100lei
Polish auto integral materiale premium 600 lei 600-800 lei 700-900 lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.