Reparatii si Sudura Tobe Esapament

Sistemul de evacuare reprezinta un element de baza al functionarii automobilului, in parametri normali acesta garantand o rulare optima. Pe langa un disconfort real creat atat dumneavoastra, cat si participantilor la trafic, un sistem de evacuare uzat, deteriorat, spart pune in pericol siguranta masinii si pasagerilor, intrucat acesta asigura degajarea gazelor nocive si caldurii produse in timpul mersului. Completati formularul din dreapta pentru o oferta exacta!

Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de Bucuresti ofera intreaga paleta de servicii conexe sistemului de evacuare: inlocuire racord, inlocuit toba finala, inlocuit toba intermediata, sudat toba, sudat capac toba toate acestea la cele mai mici tarife de pe piata! Pentru o oferta exacta va rugam completati formularul din dreapta sau sunati la 0765.504.778 / 0731.135.800.

Tabel preturi

Reparatii Tobe Esapament Tarif
Inlocuire racord flexibil 300 lei+
Sudare teava toba 100 lei+

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.