Revizii Dacia

Fiecare producator auto recomanda revizia autoturismului la un anumit numar de kilometri. Totusi, drumurile din Romania tind sa forteze mai mult articulatiile si piesele masinii.

De aceea noi recomandam ca reviziile sa se faca inainte de termenul dat de producator. De asemenea recomandam efectuarea unei inspectii inainte de plecarea in concediu sau efectuarea unei calatorii lungi.

Reviziile auto includ: schimbul de ulei, de aer si de polen, verificarea (schimbarea) bateriei si a elementelor electrice, diagnoza auto, verificarea consumabilelor si schimbarea acestora daca e cazul, verificarea sistemului de evacuare (toba, catalizator, filtre evacuare), verificarea tinutei de drum, echilibrarea rotilor si verificarea anvelopelor, schimbarea acestora daca este cazul, verificarea amortizoarelor si a suspensiilor.

Datorita starii proaste a drumurilor din Romania, recomandam ca cel putin o data la 2 luni sa verificati masina amanuntit intr-un service autorizat si deasemenea sa efectuati reviziile chiar cu 2000-3000 km inainte de recomandarile producatorului.

Tabel preturi

Motor Dacia Sandero
Logan
MCV
Lodgi
Duster Alta
Revizie ulei + filtre 59 lei 69 lei 89 lei 49+ lei
Inlocuit Bujii 59lei + 59lei+ 59lei+
Inlocuit ulei + filtru ulei 29 lei 39 lei 49 lei 29+ lei
Inlocuit antigel 59 lei 59 lei 59 lei 39+ lei
Inlocuit lichid de frana 89 lei 89 lei 89 lei 39+ lei
Inlocuit ulei cutie de viteze manuala 59 lei 69 lei 79 lei 59+ lei
Inlocuit ulei servodirectie 49 lei 59 lei 79 lei 49+ lei
Inlocuit ulei cutie transfer  –  – 79 lei 49+ lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.