Motor Renault

Fiecare motor are nevoi diferite in functie de kilometri, stil de condus si intretinere. La Nord Garage service auto Otopeni , la 5 minute de Bucuresti tehnicienii experimentati vor face ca motorul masinii tale sa ruleze la performante maxime. Vino si convinge-te de profesionalismul Nord Garage!

Masinile moderne vin echipate cu sistem de diagnosticare incorporat care monitorizeaza emisiile de carbon. Acesta detecteaza astfel cu precizie totul de la o scurgere de combustibil pana la o problema la catalizator. O lumina aprinsa in bord este semnul ca masina trebuie dusa cat mai rapid la un service auto si diagnosticata. La Nord auto service auto Otopeni acoperim urmatoarele reparatii la motor: inlocuit kit distributie si pompa apa, inlocuit curea accesorii, inlocuit semering distrubutie, inlocuit chiulasa, inlocuit turbina, inlocuit EGR, reparatie completa motor si nu numai. Vino si beneficiaza de profesionalismul Nord Garage la preturi minime.

In timpul efectuarii unor lucrari de reparatie ale unei piese de motor trebuie sa se studieze intreg ansamblul pentru a depista eventualele degradari ale altor componente cauzate de defectiunea initiala.

Tabel preturi

Motor Renault Clio Megane Fluence

 

Inlocuit kit distributie + pompa apa – curea dintata
559 lei 559 lei 559 lei
Inlocuit curea accesorii 89 lei 89 lei 99 lei
Inlocuit kit accesorii
199 lei 199 lei 199 lei
Inlocuit baie ulei 159 lei 159 lei+ 159 lei+
Inlocuit tampon motor 89 lei 99 lei 99 lei
Inlocuit turbina 489 lei 489 lei 489 lei
Inlocuit EGR 119 lei+ 149 lei 199 lei

*Preturie au caracter informativi fiind catalogate ca preturi de plecare si nu contin TVA. Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele. Pentru o oferta personalizata de pret va rugam accesati pagina Cerere Oferta sau sunati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina.